Βραβεία ATHENS FASHION AWARDS
Τα Βραβεία Μόδας ATHENS FASHION AWARDS δημιουργήθηκαν, για να δώσουν «βήμα» στο χώρο της μόδας, ώστε να αναδείξει τα αγαπημένα του πρόσωπα, και όχι μόνο.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας, πραγματοποιείται αποκλειστικά από την εταιρεία παραγωγής με την συνεργασία  περιοδικών & sites μόδας και ολοκληρώνεται σε δύο φάσεις.

1η φάση:
Ο καθένας έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το αγαπημένο του πρόσωπο μέσα από τις υποψηφιότητες που κατατέθηκαν από την ειδική ομάδα της διοργάνωσης των ATHENS FASHION AWARDS και ψηφίζει έως τις 31 Οκτωβρίου. Ο καθένας έχει δικαίωμα μιας και μόνο ψήφου ανά κατηγορία και μπορεί να ψηφίσει σε μια ή περισσότερες κατηγορίες.

2η φάση:
Η εταιρεία παραγωγής, σε συνέντευξη τύπου θα ανακοινώσει στα μέσα Νοεμβρίου, με αλφαβητική σειρά, τα 5 δημοφιλέστερα πρόσωπα ανά κατηγορία βράβευσης. Τριάντα (30) επαγγελματίες από το χώρο της μόδας καλούνται να αναδείξουν τον νικητή, ανά κατηγορία. Η ψηφοφορία αυτή θα είναι μυστική.

Οι νικητές των βραβείων θα ανακοινωθούν σε μια βραδιά αφιερωμένη στη μόδα και τους ανθρώπους της, η οποία θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα προσφερθούν στo Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού <<ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ>> και στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις <<ΠΙΣΤΗ>>


Aκολουθήστε μας
Επικοινωνείστε μαζί μας
Athens Fashion Awards
Αρτέμιδος 1,
Παράδεισος Αμαρουσίου
Αθήνα 151 25, Ελλάδα

t: +30 211 184 3000
@: info@athensfashionawards.com